Succesverhalen

Deze ondernemers gingen jou voor

Deze ondernemers gingen jou voor

Dit zijn de verhalen van ondernemers zoals jij

"Sinds 2003 werk ik met ontzettend veel plezier samen met Sytske. Een vakvrouw pur sang die het marketingvak bijzonder goed verstaat. Zowel op uitvoerend als op strategisch niveau een professional waar ik op kan vertrouwen. Zij heeft mij met haar kennis en ervaring op het gebied van marketingstrategieën altijd op de goede weg gezet. Bovendien is samenwerken met Sytske zeer makkelijk: ze is niet alleen ontzettend goed in haar vak, heeft een groot empathisch vermogen, maar ze is ook nog eens een fantastisch mens. En dat werkt wel zo prettig!"

Miranda van ‘t Zelfde–Mulder, Autodesk (2003-2013) Van ’t Zelfde Marketingcommunicatie & Events

"Sytske kan als geen ander helpen bij structureren van de “paraplu” (de strategische visie). Ze luistert goed, vat kernachtig samen en stelt precies de juiste vragen om alles nog nét wat scherper te krijgen. Maar naast haar talent voor structuur en strategie kan zij deze ook nog eens vertalen naar praktische handvatten en concrete acties. Hierbij maakt het voor haar niet uit wat je vakgebied is, ze maakt het zich razendsnel eigen en combineert dit met de kennis van haar eigen vakgebied. Een ideale combi van eigenschappen en een bijzonder inspirerende dame; kortom een plezier om mee te werken."

- Suzanne Algra, Maakotheek

"Sytske en ik hebben elkaar ontmoet in de eventbranche. Als je twee creatievelingen bij elkaar zet kunnen er de mooiste dingen ontstaan. Sytske is naast een fantastisch mens, ook iemand met een hands-on mentaliteit, hakjes in de klei en een niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit. Zij zet mij aan het denken en weet vaak efficiënt en effectief de vinger op de zere plek te leggen. Zij is een inspirator pur sang en heerlijk om mee te werken en naar te luisteren."

- Guus Paalvast, Jopa Events

“Ik ken niemand die zoveel van marketing af weet als Sytske. Ze heeft veel praktijkervaring en is echt een kei in haar vak. Ze heeft snel door waar pijnpunten zitten en wat er dient te worden opgelost om een product/bedrijf weer goed te laten lopen. Als Sytske er niet uitkomt, mag je je echt zorgen gaan maken ;-). In trainingen en workshops neemt ze je mee aan de hand van een praktisch stappenplan. Voor je het weet heb je je eigen marketingstrategie geschreven. Bij haar zit je 100% goed. Niet twijfelen, direct inschrijven!”

- Ellen van Geene,Marktingcommunicatiemanager & Coach

"Als automatiseerder storten wij ons vol overgave op onze oplossingen op het gebied van ICT. Dagelijks helpen wij onze klanten in Nederland én daarbuiten met hun automatiseringsvraagstukken. Een uitspraak van ons is dan ook: ‘Wij zijn echte techneuten en geen marketeers’. Toen we Sytske leerden kennen deden wij dan ook niets aan onze naamsbekendheid. Het oplossen van storingen of het implementeren van nieuwe systemen bij onze klanten had (en heeft) altijd een hogere prioriteit dan marketing. 

Met haar Rotterdamse aanpak – opgestroopte mouwen en geen blad voor haar mond – wist ze ons al snel te overtuigen van het belang om tóch iets te doen om onder de aandacht te blijven van onze huidige klanten én op de radar van potentiele nieuwe klanten. Sytske weet met haar jarenlange ervaring steeds de juiste vragen te stellen waardoor de focus op de resultaten van zowel marketing als sales behouden blijft. Ze is scherp en analyseert snel, heeft een hoge betrokkenheid en denkt graag mee… daar worden wij blij van!"

- Dave van Wijngaarden, Trivision Automatisering