Online Groei Versneller

Online Groei Versneller

Groeien op een stevig fundament

Als ik terugkijk, dan zijn er sinds 2017, toen ik het gebruik van mijn rechterhand grotendeels verloor, drie belangrijke pijlers geweest die ervoor zorgde dat ik nu nog steeds in staat ben mijn onderneming te draaien: Mindset, Methode en Mogelijkheden. Met de Online Groei Versneller combineer je die 3 essentiële stappen waarmee je jezelf en je onderneming toekomstbestendig maakt. De drie pijlers hebben allemaal een of meerdere stappenplannen. Deze worden uitgelegd in de video- en audiolessen. En: je kunt altijd al je vragen stellen.
Begin met de Online Groei Versneller

Wat leer je in deze training?

Wat leer je in deze training?

De drie pijlers van succesvol ondernemen

Met Mindset, Methode en Mogelijkheden leg je een stevige basis onder je bedrijf, waardoor je altijd in staat bent om flexibel in te spelen op veranderingen. Of die nou uit jou komen of van buitenaf: het is essentieel dat je kunt bewegen wanneer je wil blijven groeien. Met Mindset leer je alles wat je nodig hebt om in staat te zijn - en blijven! - de juiste keuzes te maken voor jou en je bedrijf. Mindset versterkt je mentale veerkracht, essentieel voor iedere ondernemer. 

In Methode krijg je aan de hand van 4 modules een methode aangereikt om je bedrijf en je manier van werken te transformeren naar een hybride model. Online en offline toe te passen, maar vooral: je bent in één keer klaar voor de nieuwe periode. Mogelijkheden, stelt je in staat om ook de techniek onder de knie te krijgen. Zónder dat het super technisch en ingewikkeld wordt. Wel zodanig dat je zelf je eigen platform en campagne kunt instellen.
Start met de Online Groei Versneller

Waarom je nu moet starten

Waarom je nu moet starten

Nu is jouw moment

Er nooit tijd om je manier van werken en strategie aan te passen – dus de beste tijd is altijd nu. Iedere minuut die je investeert in het bepalen van je strategie levert je tijd en geld op. Ieder moment dat je kunt besteden aan het versterken van je eigen vaardigheden, betaalt zich minstens dubbel uit. Gegarandeerd. 

  • Omdat je het vertrouwen hebt in jezelf, je bedrijf en de toekomst
  • Omdat je je niet meer laat afleiden door mensen of gebeurtenissen die niet bijdragen aan de groei van je bedrijf
  • Omdat je precies weet aan welk onderdeel van je bedrijf je kunt sleutelen om nog beter, nog klantvriendelijker, nog efficiënter of nog winstgevender te worden en ook hoe je dat moet doen
  • Omdat je zelf weer aan het stuur van je bedrijf zit. De regie in handen neemt. 

Waarom je nu moet starten? Simpel: omdat iedere dag dat je wacht een verloren dag is. En jij verdient beter. Geen dure ingewikkelde consultantsrapporten, maar een praktisch stappenplan waarmee jij als ondernemer én je bedrijf toekomstbestendig zijn. 
Begin met de Online Groei Versneller

Gebruik mijn kennis en ervaring om versneld te groeien

Gebruik mijn kennis en ervaring om versneld te groeien

Strategie. Ervaring. Vallen. Opstaan. Omgezet in een praktisch plan.

Met de Online Groei Versneller combineer je de 3 essentiële stappen waarmee je jezelf en je onderneming toekomstbestendig maakt.

De 3 stappen hebben allemaal een of meerdere stappenplannen. Deze worden uitgelegd in de video- en audiolessen. Bovendien krijg je bij veel modules handige naslagwerken in de vorm van werk- en/of leerboeken. Als PDF, te downloaden en eindeloos opnieuw te gebruiken. 

Met Mindset leer je alles wat je nodig hebt om in staat te zijn - en blijven! - de juiste keuzes te maken voor jou en je bedrijf. Stap voor stap krijg je grip op je gedachten en je toekomst. Deze module zorgt voor je persoonlijke en je ondernemerskant. In zekere én onzekere tijden een essentieel onderhoudsmoment voor jezelf. Met het stappenplan Van Paniek naar Power, zijn jij en je bedrijf weer toekomstbestending! Stap voor stap neem ik mee door de kennis die ik kreeg van coaches als Dan Peña, Stephen Covey Sr., Steven Covey Jr., David Allen, Andy Harrington, Michael Pilarczyk en vele anderen. Alles wat ik van hen leerde, heb ik voor jou gebundeld in deze module. 

In Methode krijg je aan de hand van 4 modules een methode aangereikt om je bedrijf en je manier van werken te transformeren naar een hybride model. Online én offline toe te passen, maar vooral: je bent in één keer klaar voor de nieuwe periode. Jouw manier van denken vertalen in een product of dienst - daarvoor is het stappenplan OfCourse gemaakt. Met Social Strategies leer je wat je op welk social medium moet doen (en moet laten) en hoe je wat je doet, kunt hergebruiken. Messages helpt je aan de kunst van het juiste te zeggen op het juiste moment en met Funnel krijg je een stappenplan waarmee je een serie van communicatiemomenten op de juiste manier inzet én automatiseert. 

De derde stap, Mogelijkheden, stelt je in staat om ook de techniek onder de knie te krijgen. Zónder dat het supertechnisch en ingewikkeld wordt. Wel zodanig dat je zelf je eigen platform en campagne kunt instellen. Hoe werkt Adverteren? Hoe richt je een campagne in? Wat zet je er in? Wat niet? Wanneer werk je met Webinars, wat zijn bewezen formules  en welke platforms zijn er? Hoe gebruik je Mailchimp? En hoe zorg je ervoor dat je afbeeldingen de juiste formaten hebben voor al die verschillende toepassingen?

De Online Groei Versneller kan als geheel gekocht worden voor € 2247,- ex BTW. Zo mis je niets. 
Start met de Online Groei Versneller

Exact wat je nodig hebt

Jij kiest wat je nodig hebt om te groeien

Jij weet als geen ander wat je nodig hebt. En ook waar je prima zonder kunt. Als ik een ding geleerd heb van de enorme investeringen die ik in mijn kennis en vaardigheden heb gedaan, is dat je alleen die investering terugverdient, waar je ook echt iets aan hebt. Waarvan je zelf vindt dat je hem nodig hebt. De drie pijlers van de Online Groei Versneller vormen een geheel, maar niet iedereen heeft alles nodig. Daarom kun je er ook voor kiezen om de stappen los te kopen. Zoveel als je er nodig hebt. Per stap bedraagt dan de investering € 849,- ex BTW
Kies voor Mindset
Kies voor Methode
Kies voor Mogelijkheden

Liever meer strategie?

Liever meer strategie?

Kies voor het 8-systeem waarmee je je eigen marketingstrategie bepaalt

Misschien is dit wel de tijd waarin jij steviger in het zadel van je onderneming wilt zitten. Waarin je de touwtjes in handen neemt. Misschien niet perse verandert in wat je doet, maar wel in hoe je daar mee omgaat. 

De acht stappen van Rebels&Roots uit de Ultimate Marketing ToolTM helpen je om haarscherp in beeld te brengen waar je voor staat, wie je klanten zijn, wat je op de markt brengt en hoe je ervoor zorgt dat je dat consistent uitdraagt. 

Zodat je klanten krijgt waar je blij van wordt en heel gerichte marketingacties Waarvan je van tevoren weet dat ze gaan werken. Omdat je niet een trucje doet, maar omdat je bouwt op een stevig fundament. In de online programma’s van Rebels&Roots leer je een sterk strategisch fundament onder je bedrijf te leggen. Stap voor stap neem ik je mee en ontwikkel je zelf je eigen strategie.
Kies voor Essential Marketing Elements

Ellen van Geene – Communicatiemanager en coach

“Ik ken niemand die zoveel van marketing afweet als Sytske.”

Dave van Wijngaarden – Trivision Automatisering

“Sytske weet steeds de juiste vragen te stellen waardoor de focus blijft op de resultaten van marketing en sales.”

Guus Paalvast - Jopa Events

“Sytske is een inspirator pur sang en heerlijk om mee te werken en naar te luisteren."

if(Content.Pagination ?? App.Settings.Pagination) {
} if(Content.Navigation ?? App.Settings.Navigation) {
}