Online Programma’s

Online Trainingen

Online Trainingen

Het is jouw bedrijf. Jouw strategie.

Online trainingen

Als je een tijdje onderneemt, dan weet je dat geen jaar hetzelfde is. De economie, de stand van de wereld, de politiek, nieuwe uitvindingen… het heeft allemaal invloed op het resultaat van jouw bedrijf, op jouw resultaat. En toch weet je al een poos je onderneming te laten groeien. Misschien is dan nu de tijd aangebroken dat je meer zekerheid zoekt. Dat je klanten wilt waar je blij van wordt, maar ook gerichtere marketingacties. Waarvan je van tevoren weet dat ze gaan werken. Omdat je niet een trucje doet, maar omdat je bouwt op een stevig fundament. In de online programma’s van Rebels&Roots leer je een sterk strategisch fundament onder je bedrijf te leggen. Stap voor stap neem ik je mee en ontwikkel je zelf je eigen strategie.
Start met Essential Marketing ElementsMeer informatie

Groeien op een stevig fundament

Groeien op een stevig fundament

Iedere ondernemer een eigen strategie

Als je een ánder een strategie laat schrijven, dan is die strategie niet van jou – maar van de ander. En nog duur ook. Terwijl het gaat om jouw bedrijf!

Dat is waar ik je wil helpen. Iedereen kan een strategie ontwikkelen. Echt waar. Als je de juiste ingrediënten kent, de juiste vragen stelt en ze in de goede volgorde zet. Dan kun je met veel meer energie doen waar je gelukkig van wordt: ondernemen.

Essential Marketing Elements laat je in 8 modules alle stappen doorlopen waarmee je je eigen marketingstrategie ontwikkelt. Zelf. Online. Op een moment dat het jou uitkomt. Daarbij is er 10x per jaar een online live Q&A sessie waarin alle vragen die je hebt worden beantwoord.
Start met Essential Marketing ElementsMeer informatie

Samen werken aan je strategie

Samen werken aan je strategie

Exclusieve een - op - een coaching gecombineerd met een bewezen systeem

De online trainingen van Rebels&Roots zijn allemaal gebouwd op de systemen en kennis die ik meer dan 25 jaar toepaste op grote en kleine organisaties en merken. Sommige meer gericht op marketingstrategie, anderen meer gericht op de business en sommigen rechtstreeks op jou – de ondernemer.

Alles zelf kunnen doen, op jouw moment en online is voor veel ondernemers prettig. Maar misschien wil je wat dichter naar de bron. Een aantal uren gericht aan de slag met mij om alles uit de training te halen wat erin zit.

Succesful Marketing Strategies bevat dezelfde onderdelen als Essential Marketing Elements en is uitgebreid met een 2x2 uur exclusieve 1-op-1 coaching. In overleg bepalen we wat de beste momenten zijn voor die coaching momenten, zodat jij die coaching sessies optimaal in kunt zetten.
Start met Succesful Marketing StrategiesMeer informatie

Exact wat je nodig hebt

Exact wat je nodig hebt

Jij kiest wat je nodig hebt om te groeien

Jij weet als geen ander wat je nodig hebt. En ook waar je prima zonder kunt. Als ik één ding geleerd heb van de enorme investeringen die ik in mijn kennis en vaardigheden heb gedaan, is dat je alleen die investering terugverdient, waar je ook echt iets aan hebt. Waarvan je zelf vindt dat je hem nodig hebt. De acht stappen en het model waarbij je stap voor stap naar een volledige strategie gaat zijn - wat mij betreft - echt essentieel én waardevol. En tegelijkertijd kom ik inderdaad ook ondernemers tegen die genoeg hebben aan een deel van de training. Daarom kun je er ook voor kiezen om slechts een deel van de acht modules te volgen. Het model is opgeknipt in vier fundamentals, waar je ook prima mee aan de slag kunt. En heb je toch meer nodig? Dan kun je er altijd een fundamental bij aanschaffen.

Kies voor een Fundamental

Online Groei Versneller

Online Groei Versneller

Groeien op een stevig fundament

Toen in maart 2020 veel ondernemers geconfronteerd werden met serieuze beperkingen in hun ondernemerschap, sterk teruglopende omzetten en heel veel uitdagingen, wilde ik iets voor deze ondernemers doen. Dus besloot ik om mijn platform en vaardigheden om te zetten in iets waar iedere ondernemer die geconfronteerd wordt met veranderingen zijn of haar voordeel mee kan doen. Dat werd de Online Groei Versneller.
 
Als ik terugkijk, dan zijn er sinds 2017, toen ik het gebruik van mijn rechterhand grotendeels verloor, drie belangrijke pijlers geweest die ervoor zorgde dat ik nu nog steeds in staat ben mijn onderneming te draaien: Mindset, Methode en Mogelijkheden. Met de Online Groei Versneller combineer je die 3 essentiële stappen waarmee je jezelf en je onderneming toekomstbestendig maakt. 
Kies voor de Online Groei Versneller

Ellen van Geene – Communicatiemanager en coach

“Ik ken niemand die zoveel van marketing afweet als Sytske.”

Dave van Wijngaarden – Trivision Automatisering

“Sytske weet steeds de juiste vragen te stellen waardoor de focus blijft op de resultaten van marketing en sales.”

Guus Paalvast - Jopa Events

“Sytske is een inspirator pur sang en heerlijk om mee te werken en naar te luisteren."

if(Content.Pagination ?? App.Settings.Pagination) {
} if(Content.Navigation ?? App.Settings.Navigation) {
}