Live Programma’s

Voortaan kies jij jouw klant

Voortaan kies jij jouw klant

Alleen werken voor leuke mensen - live

Hoe graag ik ook wil - op dit moment zijn live bijeenkomsten even niet aan de orde. Vanaf september 2021 worden de live programma's weer georganiseerd. De datums van de verschillende programma's volgen zo snel mogelijk. 

In minder tijd meer geld verdienen door uitsluitend voor klanten te werken die echt bij je passen. Dat leer je in deze intensieve workshop. Je vrijheid als ondernemer weer terug. Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. In deze live versie van de gratis online training gaan we de diepte in en leer je alles over meer verdienen, in minder tijd én met alleen maar leuke klanten.

Meer info over Alleen werken voor leuke mensen - LIVE

In drie dagen je strategie op orde

In drie dagen je strategie op orde

From Scratch to Strategy

Stap voor stap – van de basis tot en met het bouwen van je customer journey: in drie intensieve boostcampdagen ga je samen met mij aan de slag met de strategie voor jouw bedrijf. Exclusief voor ondernemers die klaar zijn voor de volgende stap en die het heft in eigen handen nemen.
Meer info over From Scratch to Strategy

Mag ik jou helpen?

Mag ik jou helpen?

Met mij aan de slag

Je staat iedere dag op om vervolgens een hele rij besluiten te nemen. Anderen aan te sturen. Te zorgen dat de zaak ‘op rolletjes’ loopt. Maar wie zorgt ervoor dat jij op rolletjes loopt? Wie stelt jou de kritische vragen die je soms even nodig hebt? Natuurlijk – de programma’s van Rebels&Roots zijn zodanig ontwikkeld dat je het helemaal zelf kunt. En soms… soms is het gewoon lekker om een stok achter de deur te hebben. Met iemand te kunnen sparren. Die rol vervul ik graag voor je.
Meld je aan voor een coachingstraject

Inspirerende workshops en lezingen voor jouw netwerk

Inspirerende workshops en lezingen voor jouw netwerk

Boek Sytske voor jouw event

Echt sterke netwerkbijeenkomsten gaan verder dan alleen een borrel of etentje. Samen eten en drinken, bijpraten - onmisbaar en belangrijk. Het verschil maak je door ook inhoudelijk je deelnemers te versterken. 

En hoe graag ik ook wil - op dit moment zijn live bijeenkomsten even niet aan de orde. De meeste workshops kan ik ook geven via Teams of Zoom. Daar is een mouw aan te passen. Misschien zelfs wel heel uitdagend voor jou en het netwerk of de bijeenkomst. 

Wil je weten wat het workshop-aanbod inhoudt? Stuur dan even een mailtje naar roots@rebelsandroots.nl - dan ontvang je het volledige aanbod in de mail. 


Ellen van Geene – Communicatiemanager en coach

“Ik ken niemand die zoveel van marketing afweet als Sytske.”

Dave van Wijngaarden – Trivision Automatisering

“Sytske weet steeds de juiste vragen te stellen waardoor de focus blijft op de resultaten van marketing en sales.”

Guus Paalvast - Jopa Events

“Sytske is een inspirator pur sang en heerlijk om mee te werken en naar te luisteren."

if(Content.Pagination ?? App.Settings.Pagination) {
} if(Content.Navigation ?? App.Settings.Navigation) {
}