Disclaimer

Eigendom en disclaimer

Eigendom en disclaimer

De kleine lettertjes. Maar dan leesbaar.

  • Om zo volledig mogelijk te zijn tref je hieronder de disclaimer aan – die je ook op de website van Rebels&Roots kunt lezen. Rebels&Roots is een handelsnaam van Hollands Handelen B.V. en geeft online- en offlinetrainingen en coaching aan ondernemers, startende marketeers en iedereen die ervan droomt om een eigen bedrijf te starten.

  • Om maar met de deur in huis te vallen: jij bent de ondernemer, jij bent verantwoordelijk voor iedere stap die je zet – of niet zet.

  • We gaan er van uit dat je de trainingen van Rebels&Roots gebruikt voor de ontwikkeling van jezelf als ondernemer en voor de ontwikkeling van je bedrijf.

  • Het copyright© van de leer- en werkboeken, de video’s en de audiofiles van de trainingen van Rebels&Roots zijn vastgelegd door Sytske Schoenmakers. Het is niet toegestaan om de inhoud van de werkboeken, leerboeken, audiofiles en videofiles te delen of te verspreiden op een manier waarvan je kunt inschatten dat dit niet is toegestaan. Ja – prima als je partner meeleest en kijkt, maar het is voor eigen gebruik. Niet om gratis uit te delen, of te verkopen aan derden, tenzij je daar expliciet toestemming hebt gekregen van Sytske Schoenmakers. Als je die toestemming hebt, dan heb je daar een brief van met haar handtekening in blauwe inkt. Heb je die brief niet – dan heb je die toestemming ook niet. Ongewenste en/of ongeautoriseerde verspreiding op welke manier dan ook, leidt tot juridische gevolgen. Als deelnemer aan een van de trainingen van Rebels&Roots stem je er automatisch mee in dat elke overtreding onbetwist leidt tot een direct opeisbare boete van minimaal 10.000 euro per overtreding, met daarbovenop een vergoeding van alle juridische kosten en een aanvullende schadeclaim. Als je twijfelt of wat je wil doen mag of kan – dan is het antwoord waarschijnlijk nee – dus stuur dan een email naar roots@rebelsandroots.nl, dan kun je toestemming vragen. Op social media mag je oneliners of korte fragmenten (quotes) delen, mits je dan vermeldt: Bron: Rebels&Roots of Bron: Sytske Schoenmakers. Een directe verwijzing naar onze socialmedia accounts wordt gewaardeerd.

  • Onze trainings- en coaching programma’s zijn bedoeld om je te helpen je bedrijf weer voor jou te laten werken – in plaats van dat jij voor je bedrijf werkt. Garanties voor of over het resultaat dat je behaalt, geven we niet: dat kan niet want het is te afhankelijk van factoren waar wij geen invloed op hebben. Wat je doet of niet doet met de kennis en ervaring die we je aanbieden is volledig aan jou. We kunnen en willen je uitsluitend helpen door het delen van onze strategieën, kennis en ervaringen.

  • Elke stap, elke actie, elke handeling die je doet naar aanleiding van een training van Rebels&Roots is jouw eigen verantwoordelijkheid. Sytske Schoenmakers en/of Rebels&Roots en/of Hollands Handelen kan/kunnen in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor consequenties en resultaten.

  • Wij adviseren je om contact op te nemen met je advocaat, accountant, arts en/of je professionele adviseur voordat je ingrijpende acties gaat ondernemen of handelingen gaat uitvoeren die consequenties kunnen hebben in welke vorm dan ook. Alles wat Rebels&Roots aanbiedt, is door ons ontwikkeld voor educatieve doeleinden. Wij bieden geen financiële, juridische, medische of fiscale adviezen. Het nemen van (een) beslissing(en) op basis van de door ons ontwikkelde trainingen, diensten, evenementen, websites etc. gebeurt geheel vrijwillig en onder volledige verantwoordelijkheid van jou als deelnemer. Op geen enkele wijze, op geen enkel moment en onder geen enkele omstandigheid kunnen wij (Sytske Schoenmakers en/of Rebels&Roots) aansprakelijk worden gehouden voor de beslissingen die jij neemt, acties die jij uitvoert, handelingen die je doet of nalaat en resultaten die je al dan niet behaalt.

  • Gratis geld en instant gemak bestaan niet en programma’s of trainingen waarin je wordt voorgehouden dat je in minder dan geen tijd rijk, gelukkig en succesvol zult zijn, daar geloven wij niets van. Sterker nog: alleen met hard werken, doorzettingsvermogen, het hebben en delen van een unieke toegevoegde waarde en het helpen van anderen met jouw talent(en), product(en) en/of dienst(en) en een goed strategisch plan ben en word je een succesvol ondernemer. Succesvol betekent dan niet per se rijk – succesvol betekent dat je de doelen haalt die je jezelf gesteld hebt. En daar is maar een iemand verantwoordelijk voor: jij.
    We houden niet van juridisch gedoe en zouden bovenstaande tekst het allerliefst achterwege laten. Maar dat is bijzonder onverstandig – zo is ons geadviseerd. Bovendien willen we heel duidelijk maken dat we je willen helpen, maar niet jouw verantwoordelijkheid overnemen. Daarnaast zit er veel tijd, bloed, zweet en tranen in alles wat Rebels&Roots doet en maakt – en het zou ons echt kwetsen als iemand daar zo maar mee vandoor kon gaan. Fijn dat je de tijd hebt genomen voor deze versie van de kleine letters. De nog kleinere letters (in nog meer juridische termen) zijn te vinden bij de Kamer van Koophandel – dat zijn de algemene voorwaarden van Hollands Handelen.
Ellen van Geene – Communicatiemanager en coach

“Ik ken niemand die zoveel van marketing afweet als Sytske.”

Dave van Wijngaarden – Trivision Automatisering

“Sytske weet steeds de juiste vragen te stellen waardoor de focus blijft op de resultaten van marketing en sales.”

Guus Paalvast - Jopa Events

“Sytske is een inspirator pur sang en heerlijk om mee te werken en naar te luisteren."

if(Content.Pagination ?? App.Settings.Pagination) {
} if(Content.Navigation ?? App.Settings.Navigation) {
}